joi, 19 mai 2011

In atentia B.O. ale tuturor filialelor


Subiect: viitoarele alegeri locale

In perspectiva viitoarelor alegeri locale, absolut toate partidele, mari si mici, din sfera puterii sau a opozitiei, vaneaza blana ursului din padure, facand deja listele cu candidati. Va transmitem rugamintea de a-i indentifica pe toti rezervistii care candideaza, indiferent de partid, fie ca sunt membrii ai SCMD , fie ca nu, pentru a le asigura sau nu sprijin, in functie de implicarea personala in lupta pentru apararea statutului de militar si a drepturilor tuturor militarilor in rezerva si retragere.

Deasemenea, va rugam sa stabiliti identitatea membrilor SCMD care pot candida din partea partidului ai carui membri sunt sau ca independenti la functiile de primari sau de membrii ai consiliilor locale. Rezultatele vor fi comunicate personal, nu prin telefon, e-mail sau corespondenta, modalitatea urmand a fi stabilita ulterior.

Mafiei trebuie sa i se reteze nu capul (pentru ca i-ar creste alte 9 capete in loc) ci picioarele!

Consideram ca electoratul va avea cea mai mare incredere in candidatii legati de SCMD, indiferent de partidul din care fac parte, asa cum s-a dovedit in precedentele de anul trecut si anul acesta.

Uniti si numai uniti vom putea impune o schimbare benefica si reala, in interesul intregii natiuni, in politica romaneasca si, mai presus de toate, vom putea obtine abrogarea legilor genocidului si ale subminarii economiei nationale, implicit evitarea pe viitor a jignirilor si abuzurilor legislative impotriva tuturor categoriilor de militari.

Honor et Patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col.(r) dr. Mircea DOGARU