miercuri, 27 iulie 2011

ALERTA MAXIMA

ALERTA MAXIMA

Poveste de la Urziceni

despre suspendarea partiala a platii pensiilor militare

A fost odata ca niciodata un membru al SCMD, Filiala 1 Urziceni, cpt.cdor. O.Gh.E. caruia, propagandistic, in urma multiplelor recalculari, revizuiri, i-a venit hartie, cum ca i-a crescut pensia, chestie pe care a aflat-o si fosta sotie care, luindu-se dupa gargara slugilor lui Oprea, l-a dat in judecata pentru marirea pensiei alimentare. Dar…..surpriza! Tribunalul, care nu se ia dupa prostiile publicate pe site-ul MApN, a cerut oficial Directiei Financiar Contabile a MApN veniturile paratului iar aceasta i-a raspuns ca veniturile sunt plafonate, cu data de 01.08.2011, la 2.931 lei in brut (adica 4 puncte de pensie in cap), asadar dl cpt.cdor. O.Gh.E. care a luat ultima pensie in 15 iulie, 3.358 lei, va lua, cu incepere de la 15.08.2011, 2.529 lei. Mai trista ni se pare soarta d-lui Col. I.A. , deasemenea membru al SCMD Filiala 1 Urziceni si el “beneficiar” sau “asistat” al statului care in iulie 2011, in urma deciziei de recalculare, avea o pensie de 3.072 lei. Domnia sa, in imprejurari asemanatoare, legate de legile financiare, a fost avertizat in scris ca va lua o pensie de 2.484 lei lunar din care i se vor extrage treptat sume pana la acoperirea a 16.674 lei, “reprezentand drepturi de pensie incasate necuvenit”.

Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea-asa!

Povestea urziceana ni s-a parut atat de nostima, incat ne-am interesat pe la prieteni, intrucat noi stiam ca zisa plafonare ne va lovi la sfarsitul anului, nu in luna august. Am aflat ca dl Prezident i-a explicat in termeni specifici dlui Oprea ca i se-n paispe si de el si de noi, ca nu mai are greturi cu militarii si ca treaba este batuta in cuie.

In aceasta situatie am solicitat documentele celor doua cazuri; daca lucrurile se vor adeveri, vom fi in masura sa tragem urmatoarele concluzii:

1. In calitatea noastra de si regulati si cu banii luati, dl. Oprea nu va mai avea tupeul sa dea drumul prin posta la cele aproape 70.000 de scrisori deja semnate si adresate fiecaruia dintre beneficiarii proveniti din MApN, prin care se lauda electoral ( is-a promis ca va fi premier) cum ne-a crescut el pensiile noua si cum a luptat el pentru noi (si da-i si lupta , si da-i si lupta….) periclitandu-si carierea politica. Uita dl Oprea in respectivele scrisori sa ne povesteasca cum ne-a transformat din militari in civili, dependenti de punctul de pensie si sa explice de ce , indiferent de prostiile publicate in respectiva lisst de mariri, majoritatea pensiilor, in concret, scad.

2. Este de presupus ca dl Oprea va renunta, pe toamna, si la gogoasa propagandistica, cum ca va infiinta Garda Civila, astfel incat multi fraieri in rezerva sa puna botul pentru a sta cuminti, in ideea ca la 100 de ani vor fi reactivati, vor calari pe cai albi si vor da ordine, umplandu-se din nou de grade.

3. Mizeria este prevazuta pentru toti rezervistii, inclusiv de la MAI si Servicii, aflate in acest moment in faza de “reforma” , adica de distrugere definitiva.

4. Faptul ca dl. Prezident se simte mare si tare nu poate avea decat doua explicatii: ori i-a luat Dumnezeu definitive mintilei, ori considera ca, prin Campania dusa de jegurile din presa ai domniei sale sau de infiltratii si bolnavii din SCMD, care ataca liderii acestuia, in special pe numitii Dogaru si Pricina, oferindu-si, alaturi de CV-uri , serviciile proprii de Napoleni imaginari, a distrus SCMD! Fals! Va raspunde in fata justitiei europene, datorita SCMD, daca in fata celei romanesti, deocamdata, nu se poate si ne punem chezasi ca de ce ii este frica, nu scapa.

5. Rezervistii care au fost opriti sa intre in SCMD, s-au sfatuiti sa nu mai plateasca cotizatia, eventual sa se retraga din SCMD, de propaganda unor slugi prezidentiale ale caror meschinarie si interese personale trec deasupra interesului general al militarilor si deasupra interesului national, isi vor face mea culpa.

6. In clipa in care vom avea aceste documente,imi voi permite sa-i trimit la origini, oficial, pe cei care boicoteaza de un an si jumatate activitatea SCMD, incercand sa deturneze inclusiv Consiliul National al Reprezentantilor din luna octombrie. Imi voi permite sa fac un apel catre toti rezervistii, nu numai catre membrii SCMD care stiu ca drepturile se cuceresc si se apara prin lupta, sa ni se alature la manifestatia din 7 octombrie, care este si Ziua Muncii Decente, aducand fiecare cate o pereche de pantofi gauriti, cadou pentru guvernatorul subcoloniei numita, inca, Romania, dl. Jeffrey Franks. Imi voi permite sa recomand tuturor membrilor de sindicat, de asemenea, sa ne impartim pe centurii, in vederea programatului recensamant, urmand sa ne declaram cate 100 dintre noi, la fiecare filiala: laponi, ciuvasi, baskiri, yacuti, inuiti, etc. pentru a solicita apoi locuri in parlament, in numele “minoritatilor, altele decat cea maghiara”!

Am simtit nevoia, stimati camarazi, sa va transmitem prezenta informare, pentru a nu fi luati pe nepregatite si a evita un alt val de infarcturi si atacuri cerebrale, in perioada 15 august – 15 decembrie a.c.

“Mai bine un sfarsit cu groaza, decat o groaza fara de sfarsit! ”

Honor et Patria! Vae Victis!


Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU