joi, 30 septembrie 2010

Informare cu privire la participarea SCMD la marsul din 28.09.2010 din Capitala

Catre toti membrii si simpatizantii SCMD

In baza protocolului incheiat cu SNLP si PUBLISIND, SCMD a participat cu membrii filialelor din Capitala si delegati din judetele Dolj si Calarasi la marsul Blocului National Sindical, deschizand coloana Federatiei PUBLISIND. Pe langa cei 600 de membri de sindicat au fost in randurile noastre si circa 400 de militari in rezerva si in retragere din ONG-urile militare, simpatizanti ai SCMD. Mentionam ca militarul in uniforma era membru al BNS si ni s-a alaturat din solidaritate. Coloana noastra a purtat insemnele sindicatului, bannere ale SCMD si PUBLISIND.

Desi televiziunile nu au transmis mai nimic, pe tot parcursul marsului am fost filmati in continuu, si multi participanti au dat interviuri posturilor de radio si TV.

Coloana noastra a scandat aproape continuu urmatoarele:

  • Veniti romani cu noi, Armata e cu voi!
  • Demisia!
  • Cinste lor, cinste lor, cinste politistilor!
  • Fara bani si-aproape goi, si jandarmii sunt cu noi!
  • Roberta – condamnata!
  • Nu va fie frica, si Basescu pica!
  • Unitate!
  • Jos Basescu!

De la tribuna, reprezentantii nostri au chemat la unitate si au anuntat ca pentru prima data in istorie, prin armata de rezerva, militarii, politistii si lucratorii din serviciile de informatii sunt impreuna, umar la umar, pentru salvarea natiunii si a statului, ca vom sprijini toate actiunile sindicale declansate de PUBLISIND si SNLP si au invitat participantii la miting sa sprijine actiunile de comemorare ale SCMD din 25 Octombrie a.c., actiuni care se vor desfasura in Capitala si in tara.

Ca o concluzie a experientei acumulate in zilele de 24 si 28 septembrie se impune ca, pentru evitarea provocarilor sau a deturnarilor de sens in scop incriminator, sa purtam insemnele SCMD si sa evitam orice interferenta cu manifestarile oficiale si oficioase ale colegilor activi.

Noi vom depune coroane mortuare nu la cimitire si monumente care atrag de regula lacrimile de crocodil ale nesimtitilor, ci la Presedintie, MapN, MAI, Curtea Constitutionala si Prefecturi.

Vom inmana tuturor celor vizati, precum si atasatilor militari straini, un document in 10 puncte, reprezentand obiectivele noastre legitime, constitutionale. Documentul va fi pus la dispozitie din timp presedintilor de filiale, in scopul organizarii unor conferinte de presa.

Rugam, conform graficului, ca filialele sa finalizeze tabelele cu participantii la mitingul din Capitala, pentru ca acestia sa poata fi repartizati de catre comandament in cele 4 dispozitive preconizate.

Honor et Patria! Vae victis!

Biroul Operativ Central

Publicat de Sindicatul Militarilor http://img1.blogblog.com/img/icon18_email.gifhttp://img2.blogblog.com/img/icon18_edit_allbkg.gif